Wil je je caravan gaan schilderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!  We hebben al vele jaren ervaring met het schilderen van caravans en campers door onze klanten. Afgelopen zomer hebben we zelf een 40 jaar oude Knauss gekocht die we helemaal geverfd en gerestyled hebben.  In oktober 2016 stonden we hiermee op het "Pimpplein" van de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs in Utrecht en haalden we zelfs de voorpagina van de Telegraaf.

Omdat de verf van Annie Sloan over praktisch iedere ondergrond kan, is het gehele interieur van je caravan te schilderen. In onze caravan schilderden wij het kunststof plafond, de houten wanden, de kunststoffineer panelen, houtfineer deurtjes etc.  Dit alles zonder schuren en zonder gronden!  Je kunt de verf afwerken met de speciale wax of lak. Shop hier de Chalk Paint van Annie Sloan.

Hieronder wat inspiratie foto's. Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen of langskomen in ons Atelier in Almere!  In het voorjaar staat de caravan weer een tijdje voor de deur zodat je hem ook van binnen kunt bewonderen. Er is ook een speciale facebook pagina voor de caravan waar je alle informatie kunt vinden over de gebruikte materialen. Ook vind je hier veel tips en inspiratie!

 

 

  

 

 

 

 

© 2011 - 2020 more is more | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel