Ik
Na een drukke managementbaan te hebben gehad, besloot ik 15 jaar geleden mijn hart te volgen. Ik startte met het geven van creatieve workshops en cursussen in mijn atelier naast ons huis. Een aantal jaar geleden besloot ik mij te specialiseren in mijn grootste passie, het opknappen van oude meubels en dit aan andere over te brengen.

Een veel gehoorde opmerking in het atelier is dat mensen zo geinspireerd raken dat ze thuis snel aan de slag willen.  Dat doe ik graag, mensen inspireren! Ik geloof dat veel van deze technieken echt voor iedereen mogelijk zijn om te doen. Ik geef wekelijks workshops en cursussen in verschillende schildertechnieken en glasetsen en probeer zo alle mogelijkheden van deze technieken aan mensen over te brengen.

Atelier
In het atelier van MORE is MORE zijn bijna alle materialen die in de webwinkel staan aanwezig en kun je ze rustig bekijken. Tevens nemen we uitgebreid de tijd om je meer uitleg te geven en je te adviseren over het gebruik van de Annie Sloan Chalk Paint™, Fusion Mineral Paint® en Armour® glasetsproducten. Alle producten zijn eenvoudig in gebruik maar juist wanneer het nieuw voor je is, is het altijd fijn een beetje houvast te hebben!

Ook zijn er diverse voorbeelden om je te inspireren en kun je hier deelnemen aan de vele workshops en cursussen die gegeven worden. Zie voor dat laatste meer onder het kopje WORKSHOPS

Liefs,
Jacqueline

 

MORE IS MOREOpeningstijden: 
Elzenstraat 6MaandagGesloten
1326BP ALMEREDinsdag13:00-17:00
Tel: 0615053355 (uitsluitend tijdens openingstijden)Woensdag13:00-17:00
e-mail: info@moreismore.nl (meestal binnen 24 uur antwoord)Donderdag13:00-17:00
 Vrijdag13:00-17:00
* 2 minuten lopen vanaf station ParkwijkZaterdag13:00-17:00
* Gratis parkeren voor de deur  
* Graag betalen met PIN, er is geen contant geld aanwezig  
Aanpassingen in de openingstijden vermelden wij altijd op facebookpagina  


 

© 2011 - 2020 more is more | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel